Valot syttyvät, yleisö taputtaa, katsomossa näkyvät tutut kasvot…

Ensi-ilta kuvaa yhden teatteriyhteisön dramaattisia ihmissuhteita ja haavojen paljastumista intensiivisenä pakettina. Kun näytelmä loppuu, alkavat ensi-iltabileet, joissa läsnä on kaikista henkilöistä vähiten toivottu – ja samalla juuri ne asiat joista kukaan ei ole puhunut. Jännitys tiivistyy illan ja yön aikana kun kuohari virtaa ja musiikki soi. Kohtaamisen tarve on suuri, mutta heikkouden näyttäminen vaikeaa.

Ensi-illassa seurataan juhlaillan kulkua tragikoomisesti ja riisutun aidosti. Ehkä pinnalla näyttää olevan kyse siitä, kuka saa ja kenelle annetaan. Julkisivun ja roolien alla piilee kuitenkin kukin omana itsenään epävarmuuksineen ja odotuksineen.

Käsikirjoitus: Eeva Leinonen
Ohjaus: Eero Vehniäinen
Valosuunnittelu & valoajo: Eero Vehniäinen
Puvustus: Työryhmä, Eeva Hirvinen
Lavastus: Työryhmä
Graafinen suunnittelu: Pekka Kontio
Tuottaja: Sami Valkonen
Rooleissa: Petteri Virtanen, Iitu Heilimo, Paula Tuisku, Essi Pylväläinen, Rami Holmstedt.